Tiplijn: 06-19541384

Twee gewonden bij aanrijding Grote Beer Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Op de kruising Grote Beer / De Helling in Alblasserdam zijn maandagochtend 22 december twee personenauto’s op elkaar gebotst. Een 59-jarige man uit Ridderkerk en een 45-jarige Alblasserdammer raakten daarbij gewond. Het ongeval gebeurde rond 07.30 uur. De Ridderkerker wilde vanaf de Staalindustrieweg en Helling afslaan naar de Brug over de Noord. Vanuit de tegenovergestelde richting kwam de Alblasserdammer. Midden op de kruising kwamen de twee met elkaar in botsing.

De Ridderkerker had pijn bij het hart en de Damdorper had last van zijn nek. Beide bestuurders zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De twee voertuigen zijn opgehaald door een bergingsbedrijf.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet duidelijk. Mogelijk heeft één van de bestuurders het rode licht genegeerd.

Foto’s en tekst: Peter Stam

1 2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer