Tiplijn: 06-19541384

Brandstichter(s) actief in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Afgelopen nacht brandde een auto in de Frans Lebretstraat in Hendrik-Ido-Ambacht compleet uit. De kans is groot dat de auto in brand is gestoken, gezien het feit dat in de nacht van donderdag op vrijdag ook al pogingen tot brandstichting zijn ondernomen in Hendrik-Ido-Ambacht. In de Zalm werd die nacht bij twee auto’s geprobeerd brand te stichten. In een kap van een Volkswagen Golf cabriolet was een gat gesneden en werd het interieur in brand gestoken. Ook een Toyota van de buren liep schade op doordat in dezelfde nacht werd geprobeerd brand te stichten door brandbaar materiaal in de auto te gooien.

Een nacht later was het weer raak in Ambacht en stond een auto in de Frans Lebretstraat binnen korte tijd volledig in brand. De politie is een onderzoek gestart naar de brandstichtingen. Heeft u iets gezien of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het vinden van de brandstichter(s)? Belt u dan met de politie via het nummer 0900-8844.

Foto boven artikel: Martijn de Vries

Ingezonden foto’s van de poging brandstichting in de Volkswagen Golf cabriolet:

image1 image2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer