Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt bestuurder witte bestelbus na mishandeling Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De politie zoekt getuigen van een mishandeling die op 10 december plaatsvond op het Scheldeplein in Alblasserdam. Op deze woensdagavond was een groepje van zo’n vijf jongeren op aan het chillen toen rond 20.00 uur drie personenauto’s op hen af kwamen rijden. Uit de auto’s stapten tien tot twaalf jongeren van wie een aantal op de anderen in sloeg. Na een paar minuten verdween de groep weer in hun auto’s. De getroffen jongens liepen de nodige kneuzingen en blauwe plekken op, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis.

Witte bestelbus
Uit het onderzoek is gebleken dat ten tijde van de mishandeling op de Maasstraat een witte bestelbus reed die de Van Hogendorpweg opreed in de richting van de Blokweerweg. De politie komt graag in contact met deze bestuurder en vraagt hem naar de politie te bellen. Ook andere getuigen zijn welkom. Men kan bellen naar 0900-8844 en vragen naar de afdeling Opsporing van Drechtsteden Buiten. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer