Tiplijn: 06-19541384

Man gewond bij botsing tussen drie voertuigen in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een man is vrijdagmiddag 19 december met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht nadat hij gewond raakte bij een botsing. Even voor 14.30 uur reed een bestelbus op de auto waar het slachtoffer in zat. De auto stond op dat moment te wachten voor het stoplicht op de Koninginneweg in Zwijndrecht nabij het station. Door de aanrijding botste de auto op zijn beurt op een bedrijfsbus die voor hem stond.

Direct na het ongeval kwamen twee ambulances en diversen politie-eenheden ter plaatse om het slachtoffer te behandelen en het ongeluk af te handelen. De Koninginneweg tussen de Burgemeester Doumaweg en de Stationsweg werd tijdens het ongeval afgesloten. Verkeer dat vanaf de Stationsweg richting de Doumaweg wilde kon door de drukte slecht stapvoets doorrijden.

IMG_8473 IMG_8467 IMG_8459 IMG_8424 IMG_8422

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer