Tiplijn: 06-19541384

Fietser (63) buiten bewustzijn na ongeval in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Op de Deltalaan in Sliedrecht heeft donderdagmiddag 18 december rond 16.00 uur een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden tussen een fietser en een voetganger. De fietser, een 63-jarige man uit Sliedrecht, raakte na de aanrijding buiten bewustzijn, meldt SliedrechtVandaag.nl.

Een 47-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht stak vanaf de kruising met de Rijnstraat de Deltalaan over. Er stopten twee auto’s voor het zebrapad. Nadat de voetganger de voertuigen was gepasseerd, kwam hij in botsing met de fietser, die richting de rotonde reed. De fietser schoof onder een geparkeerde auto. Omstanders wisten de auto weg te duwen waarna eerste hulp werd verleend aan de zestiger. De Sliedrechter is met spoed naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht.

Foto: Leo Zonnenberg

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer