Tiplijn: 06-19541384

Straatrover (20) opgepakt na beroving met mes in Weizigtpark

0

DORDRECHT – Een 20-jarige Dordtenaar is woensdag 17 december vroeg in de morgen door agenten van zijn bed gelicht op verdenking van een straatroof. De man wordt er van verdacht dinsdagavond in het Weizigtpark twee jongens van hun mobieltjes te hebben beroofd onder bedreiging van een mes.

Twee Dordtse jongens van rond de 17 jaar stonden dinsdagavond rond 21.40 uur te praten bij een bankje in het park. Op een gegeven moment kwam een jongeman op hen afgelopen met een mes in de hand. Hij eiste de telefoons die ze bij zich hadden en ging er met drie stuks vandoor. Eén van de jongens had één telefoon in de jaszak gehouden en belde na het vertrek van de straatrover direct de politie.

Agenten begonnen een onderzoek en brachten de jongens over naar het bureau voor het doen van aangifte. Het opgegeven signalement deed agenten aan een ‘bekende’ denken. Vervolgonderzoek naar zijn handel en wandel van die dag vergrootte de verdenking en de 20-jarige Dordtenaar werd daarom woensdagochtend van zijn bed gelicht.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer