Tiplijn: 06-19541384

Ondergrondse container in brand in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een ondergrondse container langs de Bark (Alblasserwerf, red.) in Alblasserdam heeft woensdag 17 december 2014 in brand gestaan. De brand werd gemeld door een surveillerende agent. De brandweer, die zonder spoed ter plaatse kwam, heeft de bak via de inwerpklep vol laten lopen met water. Normaal gesproken wordt de grote containerklep eerst elektrisch omhoog gedaan. Dat lukte niet. Hoe de brand is ontstaan, is onbekend. Op 27 juni ontstond in dezelfde bak ook al brand. Ook toen lukte het niet om de containerklep elektrisch omhoog te krijgen.

Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_0548 [Desktop Resolutie] IMG_0563 [Desktop Resolutie] IMG_0588 [Desktop Resolutie]

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer