Tiplijn: 06-19541384

Mannen aangehouden na steekpartij in Dordrecht

0

DORDRECHT – In de nacht van maandag op dinsdag 16 december is een 31-jarige Dordtenaar lichtgewond geraakt na een onenigheid aan de Noordendijk in Dordrecht. De steekpartij vond plaats in de omgeving van café de Vrijheid. Kort nadat de politie rond 03.00 uur aankwam zijn door hen twee verdachten aangehouden, een 31-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht en een 40-jarige man uit Dordrecht. Het gewonde slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwonding. De politie laat weten dat nog onbekend is waar de ruzie is begonnen en wat de aanleiding is geweest. Ook is nog onduidelijk of de steekpartij in het café of in de nabije omgeving van het café heeft plaatsgevonden. Dit alles zal nog uit de verhoren van zowel het slachtoffer als de verdachten moeten blijken.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer