Tiplijn: 06-19541384

Getuigen nemen stomdronken Gorinchemmer (70) autosleutels af

0

GORINCHEM / BRAKEL – Getuigen hebben zaterdagmiddag 13 december de sleutels van een 70-jarige man uit Gorinchem afgenomen, die met zijn auto de pont bij het Gelderse Brakel op wilde rijden. De man had de hele ochtend en middag bier zitten drinken in de kantine van een sportvereniging. Toen hij weg ging, zagen getuigen dat hij in een auto stapte en naar de pont reed. Daar zagen de getuigen kans om hem de autosleutels af te nemen en werd de politie gewaarschuwd. De Gorinchemmer, die zelfs te dronken bleek om op zijn benen te staan, viel bij het uitstappen uit de auto voorover op z’n gezicht.

Op het politiebureau is geprobeerd van de man een ademanalyse af te nemen. Hij was echter te dronken om te kunnen blazen. Door een arts is van hem een bloedproef afgenomen die door het NFI zal worden onderzocht. Omdat de man na enige tijd nog steeds niet in staat was om op z’n benen te staan, is hij ter ontnuchtering in een politiecel ingesloten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer