Tiplijn: 06-19541384

Schade tijdens spoedrit naar containerbrand in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Tijdens een spoedrit naar een containerbrand, ter hoogte van de Nedersassen in Alblasserdam, is zaterdag 13 december lichte schade ontstaan aan een personenauto en een brandweerwagen. De brandweer werd rond 16.00 uur opgeroepen, omdat er in de buurt van auto’s een container in brand zou staan. Tijdens het nemen van de bocht naar de Cornelis Smitstraat, raakte de tankautospuit een personenauto.

De auto liep schade op aan de achterbumper. De bejaarde bestuurster, kwam met de schrik vrij. Ook de brandweerwagen raakte licht beschadigd. De brand, een paar straten verderop, bleek uiteindelijk erg mee te vallen. Uit een afvalbak kwam wat rook. Nadat het brandje was geblust, zijn de schadeformulieren ingevuld.

Foto’s en tekst: Peter Stam

alb1 alb2 alb3 alb4 alb5

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer