Tiplijn: 06-19541384

Man (51) gearresteerd bij ontdekken hennepkwekerij Zwijndrecht

2

ZWIJNDRECHT – In een woning aan de Nicolaas Maesstraat in Zwijndrecht hebben agenten vrijdagavond 12 december 175 hennepplanten aangetroffen. Een 51-jarige man uit Zwijndrecht is aangehouden. Agenten gingen die avond poolshoogte nemen bij de woning, nadat uit een onderzoek informatie was voortgekomen dat er mogelijk een hennepkwekerij in het pand aanwezig zou zijn. Eenmaal in het pand troffen de politiemensen inderdaad een kwekerij aan. Een 51-jarige man die in de woning aanwezig was, is aangehouden. Hij is meegenomen naar het bureau om gehoord te worden. De politie stelt een verder onderzoek in naar de kwekerij en het pand.

Foto’s: @POL_Roodnat

B4r5kD0CYAAtiaE B4rhHtMCQAA_4vu B4rj1JECYAEoUX- B4rbvfQIIAAt9my

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  • Fijn, je reactie per ongeluk al verzenden en die jedaarna niet meer kan bewerken 😉

   “Opruimen”‘
   Dat heeft waarschijnlijk het daglicht nog nét kunnen verdragen? 😉
   Hulde voor de politie!

Reageer