Tiplijn: 06-19541384

Politie en brandweer zoeken naar vermiste vrouw (56) uit Papendrecht (update)

0

PAPENDRECHT – De politie is op zoek naar een vermiste 56-jarige vrouw uit Papendrecht. Vrijdagochtend 5 december werd een Burgernetactie gestart voor de vrouw, die vermist wordt vanuit de Beukmolen in Papendrecht. Gevraagd werd in de omgeving uit te kijken naar de vermiste blanke vrouw met een lang mager postuur. Mevrouw is herkenbaar aan de slang van een sonde uit haar neus. De vrouw is naar alle waarschijnlijkheid lopend en zonder jas vertrokken. De actie via Burgernet werd zonder resultaat beëindigd.

‘s Middags vloog een politiehelikopter naar Papendrecht om de grondeenheden te helpen zoeken naar de vrouw. Vanaf de grond en op het water werd ook door meerdere agenten gezocht in en rondom park Noordhoeksewiel. Ook de brandweer werd halverwege de middag ingezet om een slootje achter de Beukmolen de doorzoeken. Ondanks de zoektocht van de hulpdiensten is de vrouw niet aangetroffen. Heeft u informatie die de politie kan helpen bij de vinden van de vrouw? Bel 0900-8844 of bij spoed 112.

Foto’s: Patricia Hagenaar en Niels van Loon

B4GB1MwIUAAnh4F SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC DSCF8240

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer