Tiplijn: 06-19541384

Auto en lijnbus botsen op de Burgemeester Keijzerweg

0

PAPENDRECHT – Op de Burgemeester Keijzerweg tussen Alblasserdam en Papendrecht zijn vrijdagmiddag 5 december een auto en een lijnbus met elkaar in botsing gekomen. De lijnbus reed rond 16.00 uur op de busbaan richting Papendrecht. Een auto, die eveneens richting Papendrecht reed, ging volgens getuigen vanaf de rijbaan naar links waarop een aanrijding met de bus volgde. Er raakte niemand gewond. Politieagenten kwamen ter plaatse voor hulp bij de afhandeling van het ongeval. De auto en bus liepen beide schade op. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggetakeld.

Foto’s: Niels van Loon en Willem de Wolf

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer