Tiplijn: 06-19541384

Vrachtwagen met verf en oliën kantelt bij Gorinchem

0

GORINCHEM – Een vrachtwagen is donderdagmiddag 4 december gekanteld op de N216 bij Gorinchem. De vrachtwagen kantelde net voor 14.00 uur op de rotonde vanaf de afrit A15 naar de N216. Bij het ongeval raakte één persoon gewond. Volgens een woordvoerder van de provincie Zuid-Holland vervoerde de vrachtwagen verf en oliën.

Berging
Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om de vrachtwagen weer rechtop te zetten. De brandweer stond stand-by bij de berging van het voertuig. De bergingswerkzaamheden zullen tot de avondspits duren.

Wegafsluiting
De N216 was vanwege het ongeval vanuit Gorinchem richting Schelluinen afgesloten. Ook de afslag van de A15 naar de N216 was dicht. Diverse bestuurders die de afzetting negeerden werden door de politie beboet.

Foto’s: Weginspecteur Kimberley

B4BM21aCIAAKdD5 B4BM5JiCYAA_om7 (1)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer