Tiplijn: 06-19541384

Ongeval in Noordtunnel bij file op A15

0

ALBLASSERDAM – Een man uit Moerdijk zag donderdagochtend 4 december 2014 te laat dat hij op de A15 richting Gorinchem in een file terecht kwam. Hij botste met zijn bedrijfsbus tegen zijn voorligger. Die voorligger schoot door en botste tegen de auto voor haar. Het ongeval gebeurde rond 08.00 uur in de Noordtunnel ter hoogte van Alblasserdam. De drie betrokken bestuurders besloten om de tunnel te verlaten en verderop stil te gaan staan, zodat het overige verkeer geen / minder last van het ongeval zou hebben.

Vloeistof
Later werd alsnog een deel van de tunnel afgesloten, omdat er door de botsing vloeistof op het wegdek terecht was gekomen.

Nekklachten
Voor de bestuurster van de middelste auto, kwam een ambulance ter plaatse. De vrouw had last van haar nek. Een rit naar het ziekenhuis bleek uiteindelijk niet nodig te zijn. De bestuurders van de andere voertuigen bleven ongedeerd.

Berging
Een bergingsbedrijf heeft de bedrijfsbus opgehaald. De andere twee auto’s waren zo licht beschadigd, dat wegslepen niet nodig was. Door het ongeval ontstond een file van enkele kilometers.

Foto’s: Peter Stam

IMG_0005-Desktop-Resolutie IMG_0007-Desktop-Resolutie IMG_9990-Desktop-Resolutie1 IMG_9993-Desktop-Resolutie IMG_9997-Desktop-Resolutie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer