Tiplijn: 06-19541384

Man in Zwijndrecht aangehouden na inbraken in winkels

0

ZWIJNDRECHT – Een 37-jarige man uit Dordrecht is op maandag 1 december in Zwijndrecht aangehouden vanwege meerdere inbraken in november. Zijn arrestatie was het gevolg van een gezamenlijk onderzoek van de politie door de surveillancedienst, wijkpolitie, recherche, een Flexteam en de Forensische Opsporing. De man kwam in beeld als verdachte van meerdere inbraken in winkels en pogingen daartoe op en rondom het Admiraalsplein in Dordrecht.

Bij het onderzoek werd de politie geholpen door ondernemers en bewoners, die de politie van informatie voorzagen. Op een adres in Zwijndrecht werden meerdere goederen waaronder kleding, schoeisel en gereedschap, in beslag genomen die mogelijk bij de inbraken zijn buitgemaakt. De verdachte is in verzekering gesteld en wordt verhoord.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer