Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor schoorsteenbrand in Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De brandweer van Hardinxveld is woensdagmiddag uitgerukt naar De Buurt voor een schoorsteenbrand. Rond 15.00 uur kreeg de meldkamer een melding binnen dat er vlammen uit de schoorsteen van een woning zouden komen. Toen Hardinxveldse brandweerlieden samen met de bemanning van de ladderwagen van Gorinchem ter plaatse waren bleken de vlammen reeds uit het schoorsteenkanaal verdwenen te zijn. De brandweer doofde hierop het vuur in de open haard met wat zand. Ook werd de schoorsteen met behulp van de ladderwagen geveegd. Al snel konden de bemanningen weer terugkeren naar de kazerne.

Foto’s: Jorrit de Haas

IMG_0040-2 IMG_0044-2 IMG_0046-2 IMG_0048-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer