Tiplijn: 06-19541384

Woningen ontruimd na gaslek aan Oost-Kinderdijk in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De brandweer heeft dinsdagochtend 2 december 2014 uit voorzorg vijf woningen langs de Oost-Kinderdijk in Alblasserdam ontruimd. Dit was nodig omdat er in een achtertuin van één van de dijkwoningen een gaslek was ontstaan. De Alblasserdamse brandweermensen en een adviseur gevaarlijke stoffen hebben metingen verricht. Het gaslek ontstond tijdens het slaan van een paaltje in de tuin. Medewerkers van Joulz hebben het lek gedicht. Rond 13.00 uur was de situatie weer veilig en konden de bewoners terug naar hun woning.

Foto’s: Peter Stam

IMG_9816-Desktop-Resolutie IMG_9818-Desktop-Resolutie IMG_9841-Desktop-Resolutie IMG_9854-Desktop-Resolutie IMG_9935-Desktop-Resolutie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer