Tiplijn: 06-19541384

Schoorsteenveger ernstig gewond na val in Oud-Alblas

0

OUD-ALBLAS – Een 28-jarige schoorsteenveger uit Ridderkerk is maandag 1 december 2014 ernstig gewond geraakt, nadat hij bij een woning aan de Berkenlaan in Oud-Alblas te val kwam. Het ongeval gebeurde rond 07.30 uur. De man stelde, terwijl zijn collega nog in de woning was, alvast de ladder op en ging naar boven. Daar ging het mis. De man kwam op straat terecht en verloor zijn bewustzijn, maar ademde nog wel. Een ambulance en een Mobiel Medisch Team werden opgeroepen om hulp te verlenen. De man is na stabilisatie naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht en wordt daar verder behandeld. De arbeidsinspectie is in kennis gesteld en onderzoekt het ongeval.

Ambulance 2.4

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer