Tiplijn: 06-19541384

Kent u deze jongen, die Gorinchemse man vuistslag in het gezicht gaf?

0

Update: De jongen heeft zich inmiddels bij de politie gemeld.

GORINCHEM – Op zondag 27 juli 2014 werd omstreeks 00.35 uur een 30-jarige man uit Gorinchem zonder enige aanleiding mishandeld op het station in Gorinchem. Ondanks politieonderzoek is de identiteit van de geweldpleger nog niet bekend. De politie plaatst daarom vandaag beelden van bewakingscamera’s op internet om zo alsnog de dader te vinden.

Vuistslag
Het slachtoffer loopt die zondagnacht in juli de stationstrap op om de trein op perron 2 te halen. Op dat moment komt ook een aantal mensen de trap af. Een passerende jongen geeft het slachtoffer uit het niets een vuistslag in zijn gezicht, waardoor deze achterover de trap afvalt en zich flink bezeert.

Tips
De dader is een blanke jongen van ongeveer 16 jaar oud. Hij droeg een blauw T-shirt met daarover een grijs met blauw vest met capuchon. Op zijn rug droeg hij een zwarte rugzak. (Her)kent u deze jongen? Neem dan contact op met de politie in Gorinchem via nummer 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer