Tiplijn: 06-19541384

Fietsers botsen op elkaar in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Op de Randweg in Alblasserdam zijn maandagmiddag 1 december 2014 rond 17.15 uur twee fietsers met elkaar in botsing gekomen. De fietsen werden bestuurd door een 15-jarig meisje uit Nieuw-Lekkerland en een 65-jarige man uit Alblasserdam. Het meisje stak de Randweg over richting de Vondellaan. Zij zag daarbij de man, die vanaf de Oude Torenbrug kwam en rechtdoor wilde, over het hoofd. Beiden kwamen door de botsing ten val. De man liep een hoofdwond op en het meisje licht beenletsel. De 65-jarige Alblasserdammer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De Nieuw-Lekkerlandse kon haar weg zelfstandig op haar eigen fiets vervolgen.

IMG_9805 [Desktop Resolutie]

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer