Tiplijn: 06-19541384

Brand bij werkzaamheden op dak in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De brandweer van Hardinxveld, Sliedrecht en Dordrecht zijn zaterdagmiddag uitgerukt naar de Buitendams in Hardinxveld-Giessendam. Tijdens herstelwerkzaamheden aan de dakbedekking rond een lichtkoepel op het dak van een bijgebouw bij een kerk was net na het middaguur brand ontstaan.

In eerste instantie rukten een blusvoertuig uit Hardinxveld en uit Sliedrecht uit naar de melding. Bij aankomst bleek de brand door de beheerders van het gebouw te zijn geblust. Om goed bij het dak van het gebouw te komen werd ter assistentie de hoogwerker van brandweer Dordrecht ter plaatse gevraagd. Vervolgens is door de brandweer nacontrole gedaan en zijn houten platen op het dak aangebracht om de opening in het dak af te dichten. De schade aan het gebouw bestaat uit wat brandschade aan de dakconstructie en waterschade in de loods.

Foto’s: Jorrit de Haas en Brian Cleton

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer