Tiplijn: 06-19541384

Man onwel tijdens fietsen op Dordtse Spuiboulevard

0

DORDRECHT – Een nog onbekende man heeft donderdagavond 27 november op de Spuiboulevard in Dordrecht een hartstilstand gekregen. Medeweggebruikers zag de fietser opeens vallen en concludeerden al snel dat de man onwel was geraakt. Een voorbijgangster en een medewerker van Stadstoezicht startten direct de reanimatie. Ambulancemedewerkers namen niet veel later de reanimatie over. Het slachtoffer is met spoed naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht. Hij verkeert in zorgwekkende toestand.

Identiteit
De politie is dringend op zoek naar de identiteit van de man. Vooralsnog is het dus nog niet bekend wie de man is. Daarom vraagt de politie uw aandacht.

Meneer is ongeveer 50-70 jaar oud, blanke huidskleur, grijs hemd en hij droeg een overhemd met rode v-hals, trui en een zwarte jas. Verder droeg hij een bruine pet, een blauwe spijkerbroek en bruine leren handschoenen. De man reed op een herenfiets (met fietstassen) van het merk Limit.

Heeft u tips of kent u deze man, wilt u dan contact opnemen met de politie Dordrecht op telefoonnummer 0900-8844.

Update: inmiddels is de identiteit van de man bekend bij de politie, de familie van het slachtoffer is op de hoogte gebracht.

Foto’s: Johan van den Dool

Spuiboulevard 27-11-2014 051 Spuiboulevard 27-11-2014 055 IMG_8194 IMG_8212 IMG_8203 IMG_8202

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer