Tiplijn: 06-19541384

File na reanimatie op snelweg A15 bij Hardinxveld

1

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een bestuurder van een bestelbus heeft dinsdagmiddag 25 november op de A15 bij Hardinxveld-Giessendam een hartstilstand gekregen. De persoon reed om 14.40 uur op de snelweg richting Rotterdam, toen hij onwel raakte. Twee ambulances, de brandweer en de politie rukten direct met spoed uit. Een gedeelte van de snelweg werd afgesloten waardoor een file van zo’n vijf kilometer ontstond. De persoon werd na reanimatie met eigen hartritme naar het ziekenhuis gebracht. Zijn voertuig is door politieagenten weggereden waarna de A15 na een klein uurtje in beide richtingen weer volledig kon worden vrijgegeven.

Foto’s: Jorrit de Haas

IMG_0326 IMG_0341 IMG_0342 IMG_0343

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer