Tiplijn: 06-19541384

Auto hangt boven slootje in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een automobiliste is maandag 24 november met haar voertuig bijna te water geraakt. Dit gebeurde langs het Kortland in Alblasserdam.  De vrouw reed achteruit, schoot van het rempedaal en kwam daardoor met haar voet op het gaspedaal terecht. De auto schoot  achteruit en reed van het talud af. De achterkant van het voertuig kwam aan de overkant tot stilstand. De voorkant bleef op het talud hangen.

Hierdoor hing de auto boven de sloot. De bestuurster bleef ongedeerd en wist ‘droogvoets’ uit de auto te komen. Een bergingsbedrijf komt de auto, waarvan in ieder geval de bumper beschadigde, ophalen.

Tekst en foto’s: Alblasserdamsnieuws.nl

 

IMG_9488-Desktop-ResolutieIMG_9479 [Desktop Resolutie] IMG_9492 [Desktop Resolutie]

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer