Tiplijn: 06-19541384

Politiecontrole in café Sliedrecht; één aanhouding

0

SLIEDRECHT – De politie heeft op zaterdagavond 22 november een controle uitgevoerd in een cafe aan de Stationsweg in Sliedrecht. Bij deze controle, waarbij gezocht werd naar verdovende middelen, werden diverse politie eenheden ingezet, waaronder een drugshond.

Bij de politie in Sliedrecht waren tips binnengekomen over de aanwezigheid van harddrugs in het cafe. Naar aanleiding van die tips is de politie een onderzoek gestart, waarvan de controle deel uit maakte.

Toen de politie na middernacht het cafe binnenkwam waren er zo’n zestig bezoekers. Alle aanwezigen werden gefouilleerd. Bij de controle werd een geringe hoeveelheid softdrugs aangetroffen. Een 21 jarige bezoeker uit Sliedrecht was in het bezit van harddrugs en werd daarom aangehouden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer