Tiplijn: 06-19541384

Man aangehouden en scooters in beslag genomen na benzinelucht Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De politie heeft zondagavond 23 november een 20-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden en twee scooters in beslag genomen. De aanhouding en inbeslagname vond plaats nadat de brandweer werd ingezet vanwege een benzinelucht in een kelderbox in de Vlaamsestraat.

Aan het einde van de middag werd een sterke benzinelucht geroken waarop buurtbewoners besloten de hulpdiensten te bellen. In de berging werden twee scooters aangetroffen zonder kentekenplaat. “Voor de politie was dit reden genoeg om de eigenaar van de kelderbox aan te houden en de scooters in beslag te nemen,” vertelt politiewoordvoerder Patricia Wessels. Verder onderzoek moet uitwijzen of de scooters van diefstal afkomstig zijn.

IMG_9661 IMG_9659 IMG_9654

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer