Tiplijn: 06-19541384

Drie gewonden na ongevallen in Gorinchem

0

GORINCHEM – Bij twee ongevallen vandaag in Gorinchem zijn meerdere personen gewond geraakt. Het eerste ongeval gebeurde ‘s morgens om kwart over acht op de kruising van de Annie M.G. Schmidtlaan met de Muzenlaan. Een fietsster werd hier aangereden door een auto. De hulpdiensten kwamen ter plaatse voor het gevallen meisje.

Aan het einde van de middag vond opnieuw een aanrijding plaats in Gorinchem, dit keer op het fietspad aan de Nieuwe Wolpherensedijk. Een fietser kwam ter hoogte van Avelingen-West in botsing met een voetganger. Beide personen zijn per ambulance naar het Beatrixziekenhuis gebracht.

Foto’s: Max Liet

De aanrijding op de kruising Annie M.G. Schmidtlaan / Muzenlaan, waarbij een meisje gewond raakte
IMG-20141124-WA0006 IMG-20141124-WA0007

Aanrijding tussen fietser en voetganger op het fietspad langs de Nieuwe Wolpherensedijk
DSC_0020 DSC_0025 DSC_0027

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer