Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor gaslek bij sloopwoningen in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De brandweer is maandagavond uitgerukt naar de Koninginneweg in Zwijndrecht voor een gaslucht. Een fietser belde rond 19.40 uur de brandweer omdat hij een sterke gaslucht rook bij de sloopwoningen. De eerste metingen in en rondom de onbewoonde sloopwoningen gaven aan dat er geen verhoogde concentratie gas aanwezig was. Wel werd er ook door de brandweer met vlagen een gaslucht geroken. Toegesnelde medewerkers van Joulz hadden echter al snel een klein lek gevonden bij de voordeur van één van de woningen. De gasleiding werd hierop afgesloten waarna de werknemers van Joulz de leiding konden repareren.

IMG_8167 IMG_8154 IMG_8142 IMG_8130

 

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer