Tiplijn: 06-19541384

Vrachtwagen rijdt fietser aan in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Een vrachtwagenchauffeur is donderdagmorgen 20 november in Papendrecht in aanrijding gekomen met een fietser. De vrachtwagenchauffeur, komend vanaf Alblasserdam, wilde omstreeks 7.50 uur vanaf de Burgemeester Keijzerweg de Noordhoek/Randweg opdraaien. Een jongeman die op het fietspad van de Burgemeester Keijzerweg fietste, reed rechtdoor richting Papendrecht. Bij het afslaan naar rechts raakte de vrachtwagen de fietser.

Twee ambulances, een traumahelikopter en politie werden opgeroepen. “Omdat zo’n aanrijding in potentie slecht kan aflopen, gaat daar gelijk een grote hoeveelheid hulpdiensten naar toe. Maar gelukkig raakte de fietser niet gewond en was er enkel materiële schade,” meldt politiewoordvoerder Lillian van Duijvenbode. De gealarmeerde traumahelikopter werd geannuleerd.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer