Tiplijn: 06-19541384

Scooter botst tegen bedrijfsbusje in Oud-Alblas

0

OUD-ALBLAS – Een 18-jarige scooterrijder uit Bleskensgraaf is woensdagochtend 19 november flink gewond geraakt, nadat hij in Oud-Alblas tegen een afslaande bedrijfsbus botste. Het ongeval gebeurde even na 07.00 uur op de kruising Peilmolenweg / Oosteinde. De scooterrijder reed over het (brom) fietspad vanaf de brug richting de N214. De bestuurder van het busje reed over de Peilmolenweg en sloeg af naar het Oosteinde. Een botsing volgde. De scooterrijder raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De 39-jarige Hardinxvelder die het busje bestuurde, bleef ongedeerd.

Beide voertuigen raakten door de botsing zwaar beschadigd. De scooter is door de politie meegenomen. Het busje is door een bergingsbedrijf opgehaald.

Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_9264 [Desktop Resolutie] IMG_9274 [Desktop Resolutie] IMG_9286 [Desktop Resolutie] IMG_9290 [Desktop Resolutie] IMG_9301 [Desktop Resolutie]

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer