Tiplijn: 06-19541384

Man valt van ladder in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een man is dinsdagmiddag 18 november van een ladder gevallen in de Prinses Beatrixstraat in Hardinxveld. De oudere man was iets na 16.10 uur aan het werk op een ladder bij café De Lach, toen hij door nog onbekende oorzaak van de ladder viel. 112 werd gebeld en direct werden de politie, twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen.

De man bleek na aankomst van de hulpdiensten aanspreekbaar en zijn verwondingen waren niet ernstig. De traumahelikopter uit Rotterdam, die inmiddels al boven de Alblasserwaard vloog, kon hierop worden geannuleerd. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s: Jorrit de Haas

IMG_0255 (2) IMG_0256 IMG_0257

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer