Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt bij overval in Leerdam buitgemaakte sieraden

0

LEERDAM – Op maandag 29 september werd een 41-jarige vrouw uit Leerdam slachtoffer van een woningoverval. Daarbij werden behalve geld ook sieraden weggenomen. Weet u waar deze sieraden zijn?

Overval
Het slachtoffer deed op 29 september rond 20.30 uur de voordeur van haar woning aan de Van Lannoystraat in Leerdam open, nadat er bij haar was aangebeld. Twee onbekende vrouwen stelden haar wat vragen en duwden de bewoonster ineens naar binnen. Onder bedreiging van een mes werd ze gedwongen te zeggen waar haar geld en sieraden lagen. Een derde persoon, mogelijk een man, drong ook de woning binnen en doorzocht de eerste verdieping. De overvallers namen onder andere onderstaande sieraden mee.

Signalement
Het signalement van de gebrekkig Turks sprekende vrouwen, die naar alcohol stonken, is als volgt. De eerste verdachte had een getinte huidskleur en was zo’n 1.50/1.55 meter lang. Ze had blond krullend haar tot op haar schouders en grote donkere ogen. De vrouw droeg een leren jas tot de heup en een donkerkleurige spijkerbroek.

De tweede verdachte had eveneens een getinte huidskleur en was 1.70 meter lang. Ze had stijl zwart haar in een paardenstaart tot halverwege haar rug. Ze had een lichte kleur ogen en een voller postuur dan verdachte één. De vrouw droeg een zwart vest met capuchon, een zwarte trainingsbroek en had een zwarte tas met twee handvatten bij zich.

Tips
Zijn deze sieraden u te koop aangeboden, weet u waar ze zijn of vermoedt u wie de daders zijn? Neem dan contact op met het Regionaal Team Overvallen van de politie op nummer 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Hieronder foto’s van de sieraden die zijn buitgemaakt bij de overval.

woningoverval-van-lannoystraat-leerdam-2 woningoverval-van-lannoystraat-leerdam woningoverval-van-lannoystraat-leerdam-3

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer