Tiplijn: 06-19541384

Bestuurder brommobiel aangehouden na achtervolging in Heinenoord

0

HEINENOORD – De politie heeft vrijdagmiddag rond 15.00 uur de bestuurder van een brommobiel aangehouden op de N217 tussen Heinenoord en Oud-Beijerland. De politie was even daarvoor op zoek naar deze persoon omdat hij aangehouden moest worden om een nog onbekende reden. Agenten zagen de brommobiel in Heinenoord rijden, de bestuurder negeerde echter alle stoptekens waarop de achtervolging werd ingezet. Agenten wisten de brommobiel  op de N217 tot stilstand te dwingen, hierbij raakte niemand gewond. Enkele politiewagens hebben slechts ‘lichte krasjes’ opgelopen, de agenten kregen tijdens de achtervolging de indruk dat de brommobiel harder reed als ooit bedoelt, aldus de politie Hoekse Waard.

Foto’s: Mark-Jan de Wit en Politie Hoekse Waard

image image  image image

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer