Tiplijn: 06-19541384

Fietser met beenletsel naar het ziekenhuis na aanrijding met scooter in Zwijndrecht

4

ZWIJNDRECHT – Een fietser is donderdagmiddag gewond geraakt aan zijn been nadat hij rond 15.40 uur botste met een scooter op de Langeweg in Zwijndrecht. De man is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Oorzaak ongeval
De scooterrijder en fietser die allebei op het fietspad langs de Langeweg richting autobedrijf Ames fietsten, botsten ter hoogte van de Ter Steeghe Ring. De scooterrijder wilde de fietser inhalen maar zag hierbij niet dat de fietser linksaf richting de Ter Steeghe Ring wilde afslaan. Volgens de scooterrijder gaf de fietser niet duidelijk aan dat hij wilde afslaan. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft nader onderzoek gedaan naar het ongeval

IMG_7997 IMG_7987 IMG_7973 IMG_7962 IMG_7960

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

  1. Steek die kl**wen uit als je afslaat, of word aangereden, simpel als dat.

    Erger me kapot in de auto aan roekeloos afslaande fietsers die geen richting aangeven!

Reageer