Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder en auto botsen op de Zijdeweg in Bleskensgraaf

0

BLESKENSGRAAF – Een 50-jarige scooterrijder is dinsdagmorgen 11 november gewond geraakt nadat hij op de Zijdeweg / N481 in botsing kwam met een auto. De scooterrijder, die op het fietspad van de Zijdeweg reed, werd om 9.40 uur aangereden door een automobiliste die vanaf de Geerweg kwam. De man raakte gewond en is met beenletsel naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht. De beschadigde auto is door een bergingsbedrijf meegenomen.

Foto’s: Willem de Wolf

Aanrijding scooter vs auto Zijdeweg-Geerweg Bleskensgraaf (1) Aanrijding scooter vs auto Zijdeweg-Geerweg Bleskensgraaf (2) Aanrijding scooter vs auto Zijdeweg-Geerweg Bleskensgraaf (3) Aanrijding scooter vs auto Zijdeweg-Geerweg Bleskensgraaf (4) Aanrijding scooter vs auto Zijdeweg-Geerweg Bleskensgraaf (5) Aanrijding scooter vs auto Zijdeweg-Geerweg Bleskensgraaf (6) Aanrijding scooter vs auto Zijdeweg-Geerweg Bleskensgraaf (7)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer