Tiplijn: 06-19541384

Groep jongeren mishandelt man in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar een mishandeling in Sliedrecht, waarbij een man zonder vaste woon- of verblijfplaats zwaargewond is geraakt. Zaterdagavond rond elf uur kreeg de politie een melding. Getuigen gaven aan dat een man kort daarvoor mishandeld was door een groep jongeren.

Gebroken neus
Agenten gingen direct naar de Middeldiepstraat waar de mishandeling geweest zou zijn. Hier vonden ze een man met een bebloed gezicht. Hij is naar een ziekenhuis gebracht. Na onderzoek bleek dat de 45-jarige man een gebroken neus had. Verder waren er tanden uit zijn mond en had hij door de mishandeling een hersenschudding opgelopen.

Onderzoek
De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de groep van ongeveer 15 jongeren die de man mishandeld zouden hebben. Heeft u nog informatie over deze mishandeling? Of weet u wie hiervoor verantwoordelijk zijn? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer