Tiplijn: 06-19541384

Moeder en kind met auto over de kop na aanrijding in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een auto met daarin een moeder en kind is zaterdagmiddag 8 november over de kop geslagen na een aanrijding in Sliedrecht. Omstreeks kwart over drie reed een auto op de Sportlaan toen een automobilist vanaf een zijweg kwam en de auto aantikte, waarna deze over de kop sloeg. Voorbijgangers zagen het ongeval gebeuren en alarmeerden direct de hulpdiensten.

Nadat de auto op z’n kop lag wist het kind al snel uit het voertuig te komen. De vrouw kon met hulp van omstanders niet veel later ook uit haar auto worden gehaald. Inzet van de brandweer, die was opgeroepen in verband met mogelijke beknelling, bleek dan ook niet meer nodig.

Moeder en kind zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek. Het lijkt er op dat hun verwondingen meevallen. Een bergingsbedrijf heeft de auto’s meegenomen waarna de Sportlaan omstreeks 17.00 uur weer kon worden vrijgegeven.

Foto: Brian en Jeffrey Cleton en Jorrit de Haas

IMG_0078

IMG_5943 IMG_5991 IMG_0081 P1000261 IMG_0084 IMG_5998 IMG_5996 IMG_6037

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer