Tiplijn: 06-19541384

Dronken automobilist rijdt door na aanrijding op de A27 bij Gorinchem

0

GORINCHEM / HOOGBLOKLAND – Op de A27 bij Gorinchem is donderdagavond een automobilist in aanrijding gekomen met twee vrachtwagens. In plaats van te stoppen, reed de automobilist echter rustig door in de richting van Meerkerk.

De politie trof het voertuig enkele kilometers verder aan op de vluchtstrook ter hoogte van Hoogblokland. De bestuurder probeerde er vervolgens te voet vandoor te gaan, maar dit mislukte. Dit bleek niet zonder reden; de man bleek na een blaastest ruim drie keer te veel alcohol te hebben gedronken dan is toegestaan.

De bestuurder, een 57-jarige man uit het Duitse Dahl, is aangehouden. Zijn auto raakte zwaar beschadigd.

Foto: @WIS_Kimberly

B1yshA5IEAAVT-O

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer