Tiplijn: 06-19541384

Agent peppert agressieve dronken man in Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Op woensdagavond 5 november 2014 kwam er net voor 22.00 uur een melding binnen bij de politie. Op de Stationsstraat in Hardinxveld-Giessendam zou een dronken man op straat slapen. Toen de wijkagent een kijkje ging nemen trof hij de dronken man aan op een bankje bij spoor twee. Tijdens de controle van de identiteit van de dronken man werd hij ineens verbaal en fysiek agressief richting de politieambtenaar.

Uiteindelijk werd door de agent pepperspray gebruikt om de man onder controle te krijgen en aan te kunnen houden. De man is aangehouden ter zake openbare dronkenschap. De man was even voordat hij op het bankje ging slapen ook nog eens betrapt op het lopen over de spoorrails. Hier is eveneens proces-verbaal voor opgemaakt.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer