Tiplijn: 06-19541384

Toeriste aangereden op fietspad Kinderdijk; veroorzaker rijdt door

0

KINDERDIJK – Een Engelssprekende toeriste is zaterdagmiddag 1 november 2014 aangereden door een fietser. Dit gebeurde op het fietspad langs de Molenstraat in Kinderdijk. De nog onbekende fietser ging er na de aanrijding vandoor. De vrouw bleef gewond achter. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De hulpverleners constateerden dat de vrouw waarschijnlijk haar heup heeft gebroken.

Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De fietser die de toeriste aanreed, wordt verzocht om zich alsnog te melden bij de politie via het nummer 0900-8844. Ook getuigen kunnen zich via dat nummer melden.

Tekst en foto: Peter Stam

20141101_143806-Desktop-Resolutie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer