Tiplijn: 06-19541384

Zware kneuzingen voor scooterrijder (18) na aanrijding met auto in Ambacht

0

HENDRIK-IDO AMBACHT – Een jongeman is donderdagavond ernstig gewond geraakt nadat hij met zijn scooter in aanrijding kwam met een auto. Dit gebeurde rond 20.40 uur op de Druivengaarde in Hendrik-Ido Ambacht.

De scooterrijder, een 18-jarige man uit Hendrik-Ido Ambacht, reed met zijn scooter over het fietspad van de Druivengaarde, parallel aan de hoofdrijbaan. Op dat moment wilde een 34-jarige automobilist uit Dordrecht vanaf de Druivengaarde rechts afslaan naar de Perengaarde. Hierbij kruisde de auto het fietspad, waarna een aanrijding niet meer kon worden voorkomen.

Onderzoek
Geruchten over een hoge snelheid van de scooter kon de politie vrijdag nog niet bevestigen. Wel is de politie een uitgebreid onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Ook de snelheid van beide partijen zal hierbij worden beoordeeld. Van dit onderzoek zijn nog geen resultaten bekend.

Botbreuken
De 18-jarige bestuurder van de scooter raakte zwaargewond. Een politiewoordvoerder liet weten dat de jongeman met met meerdere botbreuken is overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist bleef ongedeerd. Na onderzoek in het ziekenhuis bleek de jongen geen breuken maar zware kneuzingen te hebben overgehouden aan het ongeval.

IMG_7679 IMG_7683 IMG_7693 IMG_7697 IMG_7704 IMG_7723

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer