Tiplijn: 06-19541384

Man met openstaande boete van half miljoen euro wandelt politiebureau binnen

0

PAPENDRECHT – Een 56-jarige man uit Oosterhout is donderdagmiddag 30 oktober aangehouden omdat hij nog ruim een half miljoen euro aan boetes heeft openstaan. De man kwam halverwege de middag het politiebureau aan de Poldermolen in Papendrecht binnenlopen. Toen hij zijn identiteitsgegevens doorgaf werd duidelijk dat de Oosterhouter wegens een faillissement nog 505.166,08 euro aan boetes moet betalen.

De man, die na het fiasco naar het buitenland was vertrokken, meldde zich bij de politie omdat hij weer in Nederland wil komen wonen. Hij kon dit geldbedrag niet betalen en is hierop aangehouden. De vijftiger is ingesloten in het politiebureau in Dordrecht en zal een jaar gevangenisstraf moeten uitzitten. Daarna zal hij alsnog de boete van vijf ton moeten betalen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer