Tiplijn: 06-19541384

Hardinxvelder slaat 16-jarige plaatsgenoot en wordt aangehouden

1

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Woensdagavond 29 oktober is een 16-jarige jongen uit Hardinxveld-Giessendam in zijn woonplaats mishandeld. Rond half negen kreeg de jongen op het Raadhuisplein een woordenwisseling met een 23-jarige plaatsgenoot. De 23-jarige Hardinxvelder sloeg de 16-jarige jongen. “Politieagenten hebben de 23-jarige jongeman aangehouden, hij krijgt een proces-verbaal,” meldt een politiewoordvoerder. De verwondingen van de geslagen jongen bleken dusdanig mee te vallen dat een gealarmeerde ambulance niet ter plaatse hoefde te komen.

Foto: Jorrit de Haas

IMG_0035

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Ik stond bij de geslagen jongen en hij heeft duidelijk vermeld dat hij geen ambulance hoefde omdat het enorm mee viel! Dus wie de ambulance dan heeft gebeld weet ik niet maar hij heeft er expliciet om gevraagd

Reageer