Tiplijn: 06-19541384

Auto ramt hekwerk bij milieustraat Hendrik-Ido Ambacht

0

HENDRIK-IDO AMBACHT – Bij de Crezeepolder in Hendrik-Ido Ambacht heeft een auto donderdagmorgen een hekwerk omvergereden. De bestuurder van het voertuig was net bij de milieustraat geweest. Toen de man weer weg wilde rijden werd hij onwel, waarna hij met zijn auto dwars door een hek reed. De auto kwam aan de andere kant van het hekwerk tot stilstand.

De bestuurder is door een toegesnelde ambulance meegenomen naar een ziekenhuis in Dordrecht. Hoe het nu met de man gaat is onbekend. De auto is opgehaald door een bergingsbedrijf. Een medewerker van Rijkswaterstaat heeft direct de schade opgenomen. Dit zal waarschijnlijk spoedig hersteld worden.

Foto’s: Roy Vermeer

IMG_9504 IMG_9505 IMG_9507 IMG_9508

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer