Tiplijn: 06-19541384

Politie ontmantelt 4 hennepkwekerijen in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie in Dordrecht heeft op 28 oktober vier hennepkwekerijen ontmanteld. In alle gevallen was eerder informatie binnengekomen dat in de betreffende woningen mogelijk hennep verbouwd werd en werd besloten alle locaties op één dag te bezoeken.

In de woningen aan de Wijnstraat, Schipbeekstraat, Houweningestraat en Huygensstraat werden kwekerijen aangetroffen die in grootte varieerden van 36 tot 235 planten. In drie van de vier gevallen was sprake van diefstal van stroom. Bij twee woningen waren verdachten aanwezig die direct  werden aangehouden: een 20-jarige man uit Dordrecht en een 54-jarige plaatsgenoot. Alle kwekerijen zijn ontruimd en de inventaris is vernietigd.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer