Tiplijn: 06-19541384

Man pint met gestolen pinpas na inbraak bij makelaar Dordrecht

0

DORDRECHT – Wie kent deze man die in Rotterdam, Antwerpen en Breda heeft gepind met een gestolen pinpas? De politie publiceert dinsdagmiddag 28 oktober foto’s van deze pinnende verdachte. De pas werd op zondagmiddag 10 augustus gestolen bij een makelaarskantoor aan de Grote Markt in Dordrecht. Diezelfde dag nog werd er meerdere keren geld opgenomen. Vanuit een internetcafé in Rotterdam werd er door middel van internetbankieren geprobeerd geld over te boeken.

Naast de pinpas werden er bij de inbraak ook beeldschermen en computers gestolen. Van de pinnende man, die een paar honderd euro wist op te nemen, zijn camerabeelden beschikbaar. Kent of herkent u deze man? Neem dan contact op met de recherche in Dordrecht via 0900-8844.

pinnen295.2 pinnen204.3

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer