Tiplijn: 06-19541384

Bedrijfsbusje botst tegen vrachtwagen op A15 bij Hardinxveld

0

HARDINXVELD – GIESSENDAM – Een bedrijfsbusje is dinsdag 28 oktober 2014 tegen een vrachtwagen gereden. Dit gebeurde op de A15 tussen Hardinxveld-Giessendam en Gorinchem. Ambulances, politie, brandweer en het Mobiel Medisch Team werden opgeroepen om hulp te bieden. Het ongeval gebeurde rond 11.50 uur op de baan richting Gorinchem. Een 28-jarige man uit Vriezenveen bestuurde het bedrijfsbusje. Naast hem zat een 20-jarige bijrijder uit Hoge Hexel.

Waarschijnlijk door onoplettendheid raakte de 28-jarige met zijn voertuig een vrachtwagen. Daarbij liep de bijrijder letsel op. Hij werd ter controle meegenomen naar het ziekenhuis en bleek een lichte hersenschudding te hebben opgelopen. Zowel de bestuurder van het busje als de 41-jarige vrachtwagenchauffeur uit Breda, bleven ongedeerd.

Een bergingsbedrijf heeft het bedrijfsbusje weggetakeld. De vrachtwagen hoefde niet getakeld te worden. Tijdens de afhandeling van het ongeval was de snelweg (deels) afgesloten. Hierdoor ontstond een file met een lengte van zo’n tien kilometer.

Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_8944 (Medium) IMG_8949 (Medium) IMG_8950 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer