Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt getuigen van mishandeling in centrum Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een 19-jarige Dordtenaar maandag 20 oktober op het Vest in Dordrecht. De mishandeling zou ’s avonds rond half 10 zijn gepleegd door een ongeveer 20-jarige man.

De 19-jarige Dordtenaar liep tussen 21.30 en 21.45 uur al bellende over het Vest in het centrum van Dordrecht, toen hij werd aangevallen door de voor hem onbekende man. Het zou gaan om een blanke man van ongeveer 20 jaar met donkerblond/bruin kort haar met veel gel erin. De man had een ingevallen gezicht met een beetje spitse neus, tenger tot normaal postuur en was ongeveer 1.85 meter lang. De dader droeg een donkere jas (bruin/zwart) en rode trui met capuchon. De verdachte was in het bijzijn van een meisje van ongeveer 17 jaar.

Heeft u informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek, belt u dan met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem dan kunt u ook bellen met M. via 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer