Tiplijn: 06-19541384

Automobilist gezocht na mishandeling op de Crayensteynstraat

0

DORDRECHT – De politie is op zoek naar een automobilist die op zondag 12 oktober mogelijk getuige is geweest van een mishandeling. Op de bewuste zondagmiddag reden een man en vrouw rond 15.20 uur in een witte Peugeot 107 op de Crayensteynstraat in Dordrecht in de richting van de spoorwegovergang naar het Halmaheiraplein. De man zat als passagier in de auto en hij zou de automobiliste meerdere keren in haar gezicht hebben geslagen.

Toen dat gebeurde, reed vóór de Peugeot een rood/oranje personenauto, hoogstwaarschijnlijk een Renault. Mogelijk heeft de bestuurder van deze Renault gezien dat de vrouw geslagen werd. De politie komt graag met hem/haar in contact en vraagt de bestuurder met de politie contact op te nemen. Hij of zij kan bellen naar 0900-8844 en vragen naar de afdeling VVC in Dordrecht.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer